Om dan.waters gulvvarmesystem

Vi tænker grønt, energirigtigt og socialt ansvarligt

dan.water er et moderne og fremtidstænkende firma, der går ind for grønne og energirigtigte løsninger.

Samtidig søger vi nye løsninger for vores energiforbrug, det er dan.waters mål at påvirke den traditionelle tankegang, således at det er resultatet, der bliver fremherskende.

dan.waters  gulvvarmesystem er patentanmeldt og produceres i Danmark med dansk arbejdskraft. Vi satser på ældre, flexjobbere og socialt udsatte  som arbejdskraft, idet vi som firma mener, at vi er forpligtet til at være social ansvarlige, både over for vores ansatte og overfor for samfundet.

Mange virksomheder flytter produktionen væk fra udkantsområder og ud af landet, dan.water har den opfattelse, at man som firma er solidarisk i medgang som modgang.

Pladerne er FSC & PEFC Certificeret fra leverandør HemGroup

Med dan.waters gulvvarmesystem sparer du på energien

dan.waters system er udviklet og afprøvet siden 2008 og det er så unikt, at vi har patent på det.

Systemet er udviklet til ældre boliger, lejligheder og sommerhuse, fra dengang kravene til isolering og andet ikke var så høje.

Med vores system får du en ny mulighed for at forbedre varmeøkonomien – uden at skulle efterisolere under det eksisterende gulv.

Pladerne med gulvvarmen kan lægges direkte ovenpå et eksisterende betongulv,  pladegulv eller bræddegulv.

De afprøvede anlæg fra dan.water har givet en besparelse på 30 procent.

Samtidig er det langt billigere at installere dan.waters system i forhold til den traditionelle form for gulvvarme,  netop fordi det kan lægges ovenpå et eksisterende gulv.

Gør det selv

Lad dan.water gøre arbejdet

Skriv til os

10 + 13 =